Veure el meu perfil a Linkedin

Mònica Font Ballbé

M’encanta viatjar: És una de les meves passions des de sempre. I no només viatjar, també la organització de viatges i esdeveniments per a familiars i amics. No és casualitat doncs que em dediqui al món del turisme des de fa més de 15 anys.

Treballo al sector turístic des de molt jove. La meva experiència s’ha desenvolupat en tot tipus d’empreses: càmping, hotels, lloguer de cotxes, oficines de turisme, museus, agències de viatges, receptius, agència de viatge online, consultoria turística… tant a departaments operatius com en àrees més estratègiques; en entorns offline i també online.

La meva experiència s’ha completat amb temporades viscudes a l’estranger per raons d’estudi o de feina. He tingut la sort d’haver treballat amb grans professionals i el privilegi de dirigir equips brillants; cosa que m’ha donat una visió molt àmplia del sector turístic.

Sóc especialista en disseny i comercialització de productes i serveis turístics. També tinc coneixements de marketing, comercialització i comunicació, revenue management i del sector turístic en tots els nivells, tant en entorns online com offline, el que em proporciona un ampli coneixement del sector turístic i hoteler.

Les meves passions són internet, el turisme, la gastronomia i el senderisme.

Col·laboro amb xarxa amb altres professionals del sector.

SMARTOURISM

Comercialització i marketing per empreses Turístiques